Musik til dig/jer?

Musikalske muligheder med West Road

Til dig helt privat

Skal du holde fest, og gerne vil have et musikalsk indslag, fællessang, koncert, eller en blanding af netop dine ønsker og dine yndlingssange?
Er der 20 gæster eller 200, finder vi en løsning.
Skal der være musik under spisningen, et musikalsk indslag , eller skal vi pakke hele festen ind i musik.?
Hvad med dans?

Ring og hør om mulighederne:


Musik til din forening

Måske er du frivillig i en forening, eller måske er det dig, der skal planlægge det næste arrangement i din personaleforening. Vi kommer og leverer musik fra hjertet.

Det kan være Fællessange til et foreningsarrangement, og en halv times koncert, eller en eftermiddag eller aften, hvor vi spiller 2 gange 50 minutter, eller hvad der passer til lejligheden. Der er også mulighed for at holde arrangementet i Grisestalden . Se næste spalte.

Privat koncert i Grisestalden

Grisestalden er vores hjemmebane
Der spreder sig en ganske særlig, nærmest magisk stemning i den lavloftede gamle stald, når den lille scene bliver lyst op, mikrofonerne tændt og guitarstrengene stemt. Der er spænding i luften og forventningsfulde øjne og ører finder en plads ved et af de små borde i det hyggelige staldrum.

Gæsterne lader sig underholde med vores autentiske musik, fortolkninger og fortællinger, tilblandet fællessang – og med momenter af intim-koncert mærker gæsterne intensiteten, glæden og nærheden som musikken skaber. Vi nyder tætheden med publikum og glæder os, hver eneste gang vi får gæster i Grisestalden.

Der er plads til 45 deltagere.
Vi aftaler sammen, om der skal serveres kaffe/ kage, eller andre forfriskninger, og i øvrigt aftenens forløb.

Ring for pris og yderligere detaljer.

Din Kirke

Har du brug for musik til særlige kirkelige handlinger: Begravelse, AlleHelgen, Bryllup, Aftengudstjeneste, Musikgudstjeneste, Kirkekoncert, så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Dit Firma

Vi kommer gerne med et musikalsk indslag til din firmafest. Fællessang, koncertnumre, osv.
Også julefrokost, eller andre festligheder.

Værtshusstemning?

Vi har et repertoire af rigtig gode sange til den helt rigtige værtshusstemning. Sange af fx Larsen, Madsen, Lilholt, Beatles, Mogensen, Krebs, Linnet og mange flere.
Værtshusstemningen kan også bruges på campingpladser, i foreninger, eller som inspiration til privatfester.

Dette Website bruger cookies. Ved at klikke GODKEND accepterer du vores brug af cookies.   Coociepolitik